Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta mig, märkte inte att nummer XXV redan skrivits för över ett år sedan.


Lycka XXVI (omnumrerad, hittade en XXV i arkivet)

 

 

 

 

Lycka är

 

att dela 

 

det svåra

 

 

 

2018-08-26  09:39




Övriga genrer (Aforism) av Minkki VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-26 08:41



Bookmark and Share


  walborg
Oändligt klokt och vist
2018-08-28

    ej medlem längre
Många tänker att lycka är att undvika det svåra, men du tar fram tanken att lycka är att ha någon att dela det svåra med..
2018-08-26

  Viksten
Kloka ord
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP