Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Gåtan. Av Bengt H. Min egen text är förstås från 9/9 2018. Det var nog då jag även läste om kommenterade, en text av den gode Bengt. Namnet förföljer mig genom år likt ena ogräs.


Kritik på en text (1987) det är inte nu men sedan



Läser i som trevande tystnad
kanske läsningen finner en lystnad

trägen segern sin väl vinner
vatten dock likt kvicksand rinner

visst läker väl tiden allas sår
de som allt eftersom blott uppstår?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-07-17 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP