Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET ONDA - och vem är jag i allt detta? Handen på hjärtat? Krig eller Fred? Förlåtelse eller hämnd. Bitterhet eller TACKSAMHET: Leva eller Dö? Valet avgörs: NU!


VALET att leva eller avgå - AFORISM - TVIVEL

Ni gjorde vad som krävdes, när ni dödade mitt vackra - föddes än mer ljus i min styrka.
Tack förövare, det är NI som är offer som behöver andras blod.

Ni är inga egna liv, inga existenser, ni är väl maskerade tjusiga, tjusande parasiter. Ni är verktyg för att vi ska genomskåda er. Ni gör ont, men tragiskt nog: Ni behövs.


Tills blodet har svalnat och ljuset har segrat, tills alla gjort:
Valet att leva eller avgå – utan mellantinget, för i mellantinget gror tvivel och är vampyrernas grogrund.




Övriga genrer (Aforism) av DominiQueen
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-17 22:04



Bookmark and Share


  DominiQueen
Kära Baystream , svår och bra fråga Du ställer...

Sett härifrån och psykologiskt kunde det var en försvarsmekanism som sublimering.
Sett från inkarnationerna är det ju i motpolerna vi testas.
NJA egentligen skulle vi väl kanske kunna lära oss utan lidande, men av någon anledning har vi natt och dag, ljus och mörker, kärlek och hat osv..

Det är oavsett aldrig försvarbart - men som offer kan det känns skönt att finna en mening - annars kanske vi aldrig läker. tuff resa vet Du, det handlar om att inte gå i kampläge, bli bitter och hämndlysten för DÅ!!! har mörkret värvat en till - och karmadansen fortsätter typ 7 varv till.

BRYT!!!!

Vi skulle kunna skriva en bokhylla om ämnet - Äh vi fokuserar på något Hjärtegott istället va? :-) Can-Can... t.ex? Yes


Tack för Din ärbara närvaro här i öppet själsnakna hjärtat min fina vän Baystream



2018-09-19

  Baystream
Gör de verkligen det?!?
"Ni gör ont, men tragiskt nog: Ni behövs"

Fan i så fall...
2018-09-18

  DominiQueen
Korrekt Uppfattat käre Max!

jag tror det är allvar NU
det avgör om vi har något
S E N


Keep Shining låter jävigt - i denna kommentar - men kör på det ändå ;-)

2018-09-17

  DominiQueen
Å Tack Käre Viktsen, fint sagt - Ja Tack, en balanserande motvikt - balans är ju det vi vill, och våg som jag är (soltecken) känns det som att vågarna bör gunga lite just för att undvika det Du anger: förestelningen..
Fast gärna med lätta vikter jag tror det kanske lindrar tungsinne? :-)


Poesi & Ljus min fine vän *Hjärta*
DominiQue

2018-09-17

  Max Poisé VIP
Kändes som en uppmaning! Ett uppmaning att hitta livet och ljuset ( annars går det åt helvete)
2018-09-17

  Viksten
Äkta
Öppet
Livsbejakande
Motvikt till tungsinne och
förstelning
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen