Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomster slag



Och ur min tystnad

kröp du. Osäker
med knoppande frågor
i dina händer

"Har jag sårat dig Camilla?"

Och jag öppnade åter bröstet
likt en vas
för dem att växa sig till ursäkter i

Med vetskapen

att allt levande dör och alla blommor
en dag vissnar












Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 161 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-09-26 15:34



Bookmark and Share


  M.Eta
Du kan klä orden"förlåt blev det fel"på ett fint sätt.
2018-09-27

  Blomma-Stjärna VIP
spännande dikter du skriver - något gnager eller kvider, något berör med lust eller ömsinthet
2018-09-26

  Glömskan VIP
Uppgivenheten känns. Väldigt vackert.
2018-09-26

  DavidM VIP
Rader som berör att läsa, starkt framfört.
2018-09-26

  lodjuret/seglare VIP
Texten kom mig att tänka på pjäsen 'Den kinesiska vasen'.
2018-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream