Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hon, han som icke är, kallar på Dig. Älskade barn hör Du ljuset?


DIMENSIONERNAS RÖST

En stund i en gång
Vi var vaggade av äggets sång
Hinnan defloreras av längtan
Ägget kultiverar
vingar.
Bevingade ord

Fortsätt!
Välvilja, det fanns inget större än andas mig ord
Sörj mig inte fråga om jag är död först
Nej, vi har inte känt varandra länge …
för varje ord ger jag Dig en öppning

Flyg mig fri. Dig i mig. Jag i Dig
På vingar av ljus..
Ety vet vi
Visst
Vi är ljusets barn
… under hinnan

Nu fri
Inuti

© DominiQue

 

 

 

nej vumi hsr inte nö t varandra så löng
flr varje orde ger jag Dig en öppningqq




Fri vers (Fri form) av DominiQueen
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-28 23:36



Bookmark and Share


  DominiQueen
Hej Tack Baystream, jag brukar nicka till ibland, och därur, och även då jag sover, och vaknar jag av meningar.
Här är många fraser just komna så, Eva hämtade bortom mitt vardagsnära egna medvetande, sedan har jag flätat kring dessa och varit i olika spänningar samtidigt, har varit såväl i Gudinnan den altusistiska och kosmiska uppkopplad i allt, och även som i den moderliga och sensuella Quinnan, det är ändock mest spirituellt.
Häftigt, ja varje ord en öppning egentligen..
Ljus & kärlek till Dig
DominiQue
2018-09-29

  Baystream
Varje ord en öppning, ärligt och vackert.
2018-09-29
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen