Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lycka XXVII

 

 

 

lycka är

 

att just i den stund Stora Stresshjulet tror sig rulla över en

i stället bli överfallen av en omistlig känsla av lugn och glädje

- som om någon just då tänkt och skänkt en vänlig tanke -

och sedan bara mysa i kapp med ensamheten i oktoberkvällen

för nu är det höst och den vackraste tiden i livet 

och jag varken behöver eller måste välja

mellan tjugo olika smakers JENKKI-tuggummin

 

 

2018-10-01   23:23

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-01 22:24



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Det viktiga valet är det du gör, inte det andra vill att du skall göra. Så sant.
2018-10-03

  Anya VIP
Sådan lycka i orden. Blir glad när jag läser. Hoppas jag känner likadant en gång.
2018-10-02

    ej medlem längre
Som ett skönt andetag av frisk luft är din dikt. När man nått fram till att man har det man behöver, kan man låta lyckan komma inifrån.
2018-10-02

    Lena Söderkvist VIP
Fint skrivet. kan verka banalt, men du har fattat galoppen och formulerar dig väl. Fler borde göra som du. Jag också.
2018-10-02

  walborg
Så fint att uppleva tiden annorlunda i vår ålder.
2018-10-01

  Gunnar Hilén VIP
Du tar allihop eller går därifrån....
2018-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP