Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av längtan



Fyller tomglas och burkar
fulla med tårar, tätt
packade alkoholdränkta
11232000 droppar
sekunder sedan
allt för att få fortsätta dricka
vinmarinerade kyssar

pumpade mage, ur hjärta
den tjugosjätte majdagen
i skålen du la
ovan mina törstigt
oventande läppar

och jag drack - utan att känna
den bittra smaken, spetsad längtan
på botten utav glaset
som fick bröstkorgen att däcka

drunka i dina armar














Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 183 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-02 16:24



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fin är ett för litet omdöme om denna, den är, vacker. Jag gillar detaljerna, miljontals, det kursiverade och blir en intresseväckande historia.
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream