Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är nu....

Det är nu.

Nu som jag lägger all min sorg och smärta åtsidan.
 
Det är nu.
Nu som jag ger hela mig till dig, till dig som alltid älskat mig som alltid stått vid min sida.
Plockat ihop mina spillror och lyft mig när jag krälat i det svartaste ihålen.
 
Det är nu.
Nu som jag känner mig stark, tror på mig själv och på oss på riktigt.
Du har gått vid min sida ett tag och jag har känt din närhet vart jag än varit.
 
Det är nu.
Nu som jag tar vår kärlek på allvar.
Jag älskar dig, tack för du byggt upp mig.
 
Det är nu.
Nu som livet börjar.



Fri vers av Angel of love
Läst 450 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-10-06 20:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ömsint och fint om kärlek..
2019-12-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint att ha någon som kan lyfta och bära när vi behöver hjälp...mycket bra...
2018-11-12

  HelenaW
När livet vänder och ljuset åter sprider sig. Man känner hopp.
2018-10-25

  Lars Hedlin
Underbart levandes och vackert :)
2018-10-08

  Maj-Lis VIP
Vackert
2018-10-07

  Maj-Lis VIP

2018-10-07

  Tabac VIP
Den sanna styrkan.
2018-10-07

  Palett
Fin hoppfull text !
2018-10-06

  prinscess VIP
Så vackert
2018-10-06

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull och stark
Kramar
2018-10-06

  ULJO
Fint att ha dig tillbaka. Du med din fina kärlekspoesi.
2018-10-06

    Max Poisé
Lika mysigt dramatiskt som jag minns att det var! Härligt att ”se” dig igen....
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love