Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
usch... bara för att inte dagen ska gå förbi oskriven plottrar jag några rader, undrar varför de vill fram...


Och så, en dag ...

 

är hösten på väg bort

kvar finns kala grenar

och man kan SE

igenom nakenheten

 

inte alla erkänner 

att sommaren är slut,

talgoxarna i pardans -

kanske bygger de bo igen

hur brukar de göra?

 

eller är det Domingos toner

som får dem att dansa vilt

bakom det öppna fönstret,

får dem att drilla ivriga svar?

 

2018-10-16   21:42




Fri vers av Minkki VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 20:52



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Vemodigt men vackert är det på hösten, liksom din fina dikt.
2018-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP