Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


pappa spelar äppelgolf med käppen


slå till

 

så slog de till

dörren i ansiktet

pang i nyllet bara

 

slå till mig ni bara

skicka era pilar ni

förgör mig, kom igen!

 

kom och köp mig

jag lyckliggör dig

bara slå till ...

 

slå till spiken 

huset snart klart

tak över huvudet

 

slå till tangenterna

skriv dem på näsan 

se till de får en uppgift

 

att slå till eller slå till det är frågan

att sedan få sår eller nya saker eller skapa en förutsättning ja det är möjligen vad du får ut av det...

 




Övriga genrer (Satir) av Solstrale VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-24 13:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
O slå på stort även om det är smått
2018-10-24

  Bodingen VIP
Hm, äppelgolf eller käppelgolf he
2018-10-24

  ULJO
Äppelgolf, något nytt. Kanske framtiden?
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP