Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällspromenad

 

 

 

Jag ser

de steg jag borde

som speglingen i

En vattenpöl

är månblå

en fläck

Mitt i allt mörker

rörelsen

mot havet

ljuset som

en strimma

hopp

stannar där

Vid stranden

och liksom

Sväljer

månen hel

som om 

Jag vore en

Hungrande

Fågel

skriande efter

mer

Liv




Fri vers av Kozo
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-26 12:13



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
livfull livslust!
2018-10-27

  Karina"Kia"
Nyfikenheten om livets allt!
2018-10-26

  genni VIP
Fint!
2018-10-26

  Lottie Ålhed VIP
Väldigt mycket intressanta bilder i texten Längtansfylld och vacker!
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo