Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 29.10.2018 II

 

 

 

grenverkskonturer

lasyrmålas mjukt i vitt

vintern smyger in 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-30 19:07



Bookmark and Share


    Annika J
Den här haikun imponerar ! Så vacker , och som du leker med vokalerna!
2018-11-05

  Stefan Albrektsson
Ahhh, vilken/vilket fantastisk inledningsrad/inledningsord!! Och jag tycker det är mycket effektfullt med de många isande i'en och y'en som ilar i de nästföljande raderna! Fint!!
2018-10-31

  Poeten Salvador VIP
Så brukar det vara, men jag fruktar att vintern kommer att dåna in
2018-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP