Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela dig



Se
tillåt
att du gjort så gott du kunnat
utifrån det du trodde var sant


Acceptera
att du är rädd
att du är människa
att du helt enkelt inte vet


Detta är vägen igenom
att acceptera hela dig
alla dina delar
helar dig
i nu







Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 532 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-11-10 08:52



Bookmark and Share


  Pilträd
Tack <3
2019-03-09

  Valter Örn VIP
Ja livet det är som det är;
det bär dit det bär
på tv i kväll att i den äldre generationen levde man i någon sorts optimism; att allt skulle ordna sig och bli bättre efterhand. Den optimismen saknar människor av i dag enligt rösten i tv.
2018-11-22

  vargtass
Tänkvärd text om att våga vara rädd och även acceptans av livet olika skeenden! Den här helar mig!
2018-11-14

  Lars Hedlin
Naken står vi inför livets alla val!
2018-11-13

  barfotafantomen
Trösterik och vacker
2018-11-11

  Camelot
Värmande sanningar. Och just att acceptera, är en del av.. . . . . . Kärleken
Bra
2018-11-11

    Elisabeth Nilsson VIP
En värdefull och tänkvärd dikt! Genom att våga se sig själv och acceptera sig, blir man en hel människa, som vågar se andra.
2018-11-11

    ej medlem längre
Vacker, stark text, naken i sin avskalade sanning..
2018-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria