Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pausdikt


Odlaren

 

 

 
I min trädgård 
växer märkliga 
plantor 
 
Oberäkneliga,
svårskötta 
 
De snabbväxande 
plantorna ger mig 
minnen 
 
Vemodet lägger en 
tunn hinna över 
minnesbilderna
 
De är ej filtrerade
utan mångtydiga
 
Plantorna vissnar
snabbt 
 
Jag får dras med 
sorg och bitterhet 
tills de växer 
upp igen 

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 276 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-11-20 11:55

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Mim
Andäktigt!
2018-11-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslofylld dikt i bra bildspråk!
2018-11-20

  Poeten Salvador VIP
Ger en bild av dina känslor
2018-11-20

  Kungskobran VIP
Växter måste vattnas
2018-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten