Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Hoppfullt ljus


tiden var inne
barnet kom som världens hopp
stjärnan lyste klart




Bunden vers (Haiku) av majola VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-09 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP