Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett namn i sanden

jag skrev mitt namn på vattenytan
om du skulle glömma
Vem jag är

jag formade molnen till bokstäver
så du kan se mig
överallt

livet målas av svartvita penseldrag
där vi möts
på mitten

allt träffas genom spegelbilder
mot nya perspektiv
då vi får börja om

ibland kommer något i mellan
vi bryts itu
för att komma närmre

jag såg ditt namn i sanden
du hade ristat in
ditt hjärta

hittade dig bland stjärnorna
då en av dem
föll ner

ibland måste vi finnas på nytt
för att bli hela

där en ny värld öppnas upp
för att ta emot ett ögonblick


då vi möts igen









Fri vers av vargtass
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-10 17:09



Bookmark and Share


  Quasimodo
Stark här för att finnas och vara bland stjärnorna och ett namn i sanden, gillar särskilt "ibland måste vi finnas på nytt för att bli hela" !!
2019-03-18

    ej medlem längre
Mycket fin dikt
2018-12-14

  Lars Hedlin
Mycket bra i beröring och känsla!
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass