Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bye Bye Good times,


Inpräntade och urblekta,

Låt Mig falla;

Handlöst, Gränslöst, Vilkorlöst
Ifrån dig

Vi är rutin nu,
Historia

Inpräntade och urblekta

Ensamma och uppenbara,


Vi var oss




Fri vers av sara,
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-06-17 21:41



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
jaa livet måste gå vidare
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

sara,