Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poem till dotter

 

hon tillför något

ibland är det sött

ibland surt, salt eller beskt

 

hon tillför något

det smakar bra

 

hon är någon

enigmatisk, karismatisk idealist

 

hennes honnörsord

integritet, tolerans, välvilja och

medmänsklighet

 

utan henne vore jag

erbarmlig i världen

ensam i själen

 

min dotter

som berikar

min stund på jorden  

 

 




Fri vers av Concordia
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-30 09:51



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Far till två...ständigt finns dom inom oss...våra varmaste berikare!
En mycket fin text!
2019-01-10

  KattenKin VIP
En rikedom att ha en sådan dotter, jag vet. :)
Himla fint skrivet!
2019-01-03

  Ezmeralda
Fin text och igenkännande för mig.
Tror att vi behöver vara behövda.
Framför allt älskas.
2018-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så skulle
vi alla göra
lyfta våra kära
en ära ju att få
ha dem så nära!
Utan dem hur
skulle livet
annars oss
bära...
2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia