Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre år

 

 




tre år 
i självvald isolering 
taskig hantering 
av Gud givet liv 

tre år 
av grubbla älta och stjälpa 
vet att nån ville hjälpa 
men tog ej ett kliv 

idag har det hänt nåt 
förlåtelsens tid 

gåvan jag fått 
är idiosynkratisk 
behagligt empatisk 
en blid poetisk frid




Fri vers av Concordia
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-31 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppfull poesi
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia