Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen efter

 

 

hur kan man va så dum

förbannade jävla skitsignum

som vidhäftas mig i stolletid

 

 jag åt för mycket

jag drack för mycket

 jag sa för mycket

jag är för mycket

tuppjucksrycket

 

idag jag lider

allting svider

skallen bankar

ågrenstankar

  

ska jag ta en cider

fira nya tider

då gör jag allting rätt

inte på nåt jävla fuckat sätt




Fri vers av Concordia
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-01-01 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia