Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städanarkisten

 

mitt stående epitet

den hafsiga Concordia

alla andra jobbade och slet

medan jag skrev historia

 

hellre dikta än städa

hatar att diska

varför ordning och reda

behövs ej nån piska

 

min morot är

en skriftlig affär

jag och min penna

den är mig så kär

 




Fri vers av Concordia
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-03 21:04



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Låter som bra tongångar. ;)
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Concordia
Concordia