Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hård,men varm



berghäll
du är varm
nära ditt inre hör jag röster
du är här
inuti dig blommar livet
du är hård
jag ligger på rygg
ser molnen sträcka ut mot
alltet
du värmer
även en stjärnenatt




Fri vers av Myself
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-06-18 21:21



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Hej Myself!

Att ligga på rygg på en varm berghäll! Livet då det är som bäst! En verkligt skön dikt Du skrivit! Värmer själen!

Kram! Rune T.
2006-06-18

    Bodil Sandberg
Härliga rader...och jag befinner mig där..på den varma klipphällen!
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself