Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyförälskade


Två händer
hårt sammanflätade
med pulsen
tryckande pulserande
mellan dem

Ådror pumpandes
med blod
som håller dem samman

Luften mellan dem
fylls av deras gemensamma
andetag
de är varandras syre

En stöt mellan dem
så fort de rör varandra
En magisk stöt

Solen lyser på dem
och ger deras kärlek
en gloria runtom


De är nyförälskade
i varandra




Fri vers av sofiavishet
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-06-19 10:30



Bookmark and Share


  Johnny Chow
:D
2006-09-23

  yoyyo
härligt flyt!
riktigt bra

gillar hur du bygger upp texten!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet