Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där

~~~


mellan fiskmåsars vingslag
och solvarm sand

saltstänkta tankar på dig




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 618 gånger
Publicerad 2006-06-19 10:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
lite mesigt/måsigt men jag måste berömma bilden
den är störtskön
2006-06-20

  Jessica Ebbesson
Kan både höra måsars skrik, känna solvarm sand och få saltstänk i ansiktet av dina fina ord.
2006-06-19

    Bodil Sandberg
Ja det här är vad jag kallar Sommarpoesi...jag läser och känner lugn i själen...
2006-06-19

  Agnes
mmm...luktar solvarm hud och smakar sälta i varje stavelse. Oerhört vackert!
2006-06-19

  swimsus@gmail.com
"saltstänkta tankar på dig"
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva
men denna rad av ord har så otroligt mycket i sig..
värme-nostalgi-nutid-himmelskt dagdrömmeri-
helt enkelt wonderbarm!
2006-06-19

    virre
Dikten är bra, väldigt bra. Tycker dock att bilden tyvär drar ner koncentrationen på det rena i dikten och möjligheten att skapa egna bilder av orden. Nu är det iofs sån som jag är, att jag vill att dikter ska måla bilder inne i mitt sinne, så egentligen var det väll inget.
/Virre
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan