Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


till David


fru och två barn

Om jag kunde sänka ned
min hand
dit där du är
bland fladdrande kvarglömda
rosenblad
från din begravning

och lyfta upp dig
tillbaka

 




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-01-20 17:26



Bookmark and Share


  Engel
Så ömt du skriver om det obeskrivliga.
2019-05-01

  kerstin skriver VIP
åh - ja, ingen posei räcker för det
2019-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP