Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fenomenet inträffar i morgon bitti, kanske är det ändå tillåtet att ta ut glädjen i förskott?


Månen 4

 

 

tretton köldgrader

på stjärnklar himmel lyser

fullmånen oskymd

 

 

2019-01-20   22:38




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-01-20 22:09



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Fick du se den röda månen, Minkki?
2019-01-22

  Poeten Salvador VIP
Här var visst molnigt
2019-01-21

  TrollTörnTrappan VIP
Tretton graders köld känns klart hårdare än tolv!?!

Oskymd jo [skönt ord] - som en förstudie inför imorse då den väl blev just skymd?!? (...glömde kika efter)
2019-01-21

  limerick
Vi såg inte blodfullmånen här i norra Halland i morse pga helmulen himmel.

2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP