Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattregn

~~~

ur nattregns droppar
föds den grönskande dagens
bländande skönhet



~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 697 gånger
Publicerad 2006-06-20 09:06



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Uppfriskande skönläsning !
2006-06-21

    Bodil Sandberg
Ord att njuta...ord att bejaka...ord att minnas!!!
2006-06-20

  Agnes
Illusorisk sanning! Skulle kunna utvecklas till psalm faktiskt... Mycket välformulerat och vackert!
2006-06-20

  Rachel Roth
magnifikt...
2006-06-20

  wannabi
Jag gillar nattregn och den här dikten. :)
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan