Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta kontroll

En blick åt fel håll, en spydig kommentar, en tydlig suck.
Minuter av tystnad.
En hastig rörelse, ett krossat glas, brännande tårar.
Ord som sårar.
En dörr som stängs, ett lås som klickar, bankande nävar.
Darrande händer.
En svindlande tanke, ett sylvasst blad, ett andetag.
Ett förlorat jag.




Övriga genrer av Fannypagatan VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-19 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fannypagatan VIP