Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kommer i olika former. ©


Viska mitt namn

När  du hör regnet ösa ner

viska mitt namn

när du inte orkar

viska mitt namn

när du är trött

viska mitt namn

när du hör snön sakta smälta

viska mitt namn

när du ser den första blomman

viska mitt namn

när du känner en ljummen bris

viska mitt namn

när du hör fåglarna kvittra

viska mitt namn

när du ser den strålande solen

 

...kom ihåg vad jag sade. 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-27 07:24



Bookmark and Share


  peter markurth
Gillar
2019-03-28

    Bo Malte
gillar den...kärlek
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP