Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärtas stjärnbild

som glasbitar över varje stjärnbild
lutar sig över nattljuset
ger en stillsam dans av vita fjädrar
en förnimmelse av skuggspel

som virvlande bilder tar form
går mot slutet av ett kapitel
där dansen sakta klingar av
ett minne som vi delar

som ljuset öppnas upp
sträcker sig emot en hand
där tanken fortfarande lever
en saga som aldrig tar slut

som ett hjärta ges med kärlek
får en ny dag tid till att fångas
där vi fortfarande andas

en vacker människa precis här
och nu




Fri vers av vargtass
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 18:09



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
fortfarande lika vackert
2019-05-13

  the wildcat VIP
otroligt vackert skrivet, meningsfullt
för ett älskande hjärta
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass