Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text I tidens båt tar vi det med ro. Av Algotezza. Frågan är med bilden om det är du som fått en 'sämre syn' på 'saker och ting'. Eller om bilden själv ger en suddig bild av verkligh


Kritik på en text (1892) en reflektion




Märkligt.
Att 'skjuta på en bil',
brukade betyda
att den (bilen) fått motorstopp'.
Numera vill den som skjuter
(på en bil),
att föraren skall få 'motorstopp'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-19 19:46



Bookmark and Share


  ULJO
Eller som nu. Modernt att bränna bilen så den för evigt får stopp.
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP