Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtstimulering

 

 

När en människa är medvetslös, eller på gränsen
till det, kanske på grund av för mycket alkohol,
droger eller dylikt, behövs ibland smärtstimulering
för att hon ska vakna upp och inse sin situation
och förhoppningsvis, eventuellt med lite hjälp,
göra något åt det.

Vilken sorts smärtstimulering behöver Sverige få
för att hon ska vakna upp ur sin sömn, se hur det
verkligen står till med vårt fosterland och ändra
färdriktningen, innan det är för sent?

 

Vakna Sverige, vakna!

Öppna ögonen...

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-10-05 12:18



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Bra skrivet, bra liknelse!
Håller med. Vakna Sverige!
2019-10-09

  Eva Helene VIP
En mycket bra och välformulerad brandfackla!
2019-10-07

    Ken Cassel
Bra där vännen
gillas

:-)

Allt gott till dig ...!
2019-10-07

  morgonstjärna VIP
så finurlig liknelse, visst får man värk överallt av sorgliga upptäckter hur förtroendet rasar bland folket över maktens potentater och inget händer! pappersord som alltid!
2019-10-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Anna Nickolausson.
2019-10-07

  överlevaren VIP
Ja så sant, bra text!
2019-10-06

  Palett
En text att ta till sig, många önskar en förändring, det gäller att också handla därefter !
2019-10-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Klockren liknelse! Bra frågeställning och uppmaning!
2019-10-06

    Sefarge VIP
Två sidor att dras med.
Minst! Det goda ska
Bli godare och det
Onda ondare
Spännvidden
Ökar?



2019-10-05

  M:tin
Jag behandlas på Nämndemansgården!
2019-10-05

  ULJO
Vakna Sverige, vakna!

Öppna ögonen

Verkligen
2019-10-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En högst relevant ställd fråga! Medan politiker leker i ankdammen. Kanske idé att lyssna på vanligt folk?
2019-10-05

  Anna Nickolausson
verkligen tid att vakna men troligen behövs en riktig chock för att det ska hända.
2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Det är sannerligen dags att vakna, det är inte försent men det börjar bli bråttom!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP