Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Överenskommelse. Av Öknens ros. Du skall tro att du är något, människa. För tro att du är något, det är ändå 'alla andra', så varför inte även du?


Kritik på en text (1911) på rim




Utan att stort tänka på saken,
det blir som naturligt för maken,
att fiska i grumliga vatten,
som kanske makan gör om natten,
läsaren lade huvudet åt sidan helt naken...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-07 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP