Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vatten


Vatten

Vatten
välkommen spegel
vilsen i natt
vad är ditt namn
vet du vem som är
vem ska vara vem
vatten ska förklara
vad du inte kan
vaken blir mörkret
vilken stund
väser och kväser oss
vänstrar ditt liv
vilse i mig
vännen du är så matt
vänd ner i vattnets mörker
vad du hungrade efter
vadet gav fel
vänta till slut
vakna i annat
vänta inte mer




Fri vers av Mockasinet
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-13 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mockasinet
Mockasinet