Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar, sköna ord

 

Nu är det sommar, säger termometern

i morgon får vi åskväder säger prognosen

snart är det midsommar, säger kalendern

så kommer sensommaren, säger erfarenheten

 

den säger också att poeterna tystnar här

så jag passar på att önska er alla en

RIKTIGT SKÖN SOMMAR!

Vi ses eller hörs när vi skrivs, möts eller rings

precis hur det nu råkar hampa sig

och i höst får vi skörda ordkorgarna fulla

av livets lingonsura, blåbärsgoda krusbär 

- det är väl just därför hälsningen så ofta är

just det:

ALLT GOTT! VÄL MÖTT!

 

 tillönskas er alla av

Minkki

 




Övriga genrer av Minkki VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-06-18 16:33



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Fina Minkki, allt gott också till dig.
Vi hörs och syns och skrivs
Annmari
2019-06-25

  Quasimodo
Tack för dina fina ord till årstider och för orden som vilar eller fortsätter tala oavbrutet.
2019-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig detsamma!
2019-06-19

  TrollTörnTrappan VIP
Jo tack, men emedan vi erfar sensommar redan snart... så kan en ju alltid börja jobba på poesin i juni-juli får man hoppas :-)
2019-06-19

  soligajag_1 VIP
Tack detsamma ! Fina rader om sommarens dikter och våran välbehövliga vila så att vi kan återkomma till hösten med nya alster!
2019-06-19

  Evelyn Falk Möller VIP
I sommarens soliga dagar
poeten vilar...
gör som hon behagar

i naturens överflöd




2019-06-19

  limerick
Sommarvarmt tack från Kullavik!
2019-06-18

  Poeten Salvador VIP
TACK, fina Minkki

Rast från vår plikt
skriva dikt

En bra sommar Minkki
2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP