Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badboll

 

 

Lillasyster, 2 år, kommer inspringande
till sin storasyster, 5 år och utbrister:

-"Jag heter Badboll!"

-"Va?" svarar systern. "Vad sa du att du heter?"

-"Mamma säger att jag heter Badboll som
mellannamn", säger 2-åringen, som är ganska
försigkommen av sig.

-"Neej", svarar hennes syster då. "Du heter
inte Badboll, du heter Valborg."

När nu lillasyster fått det hela förklarat
för sig, så skrattar både hon och systern.

Det kan ju vara lite svårt med ord ibland.
Tur att det då finns någon som kan tala
om hur det ska vara.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-08-17 12:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En gullig berättelse från barnens värld!
2019-09-30

  Ingemies. Blandning
Ja, barn är härliga
2019-09-07

  Eva Helene VIP
Den var både söt och rolig, fick mig att le.
2019-08-22

  Lars Hedlin
Gillar tonen och sången i denna text!
2019-08-21

  Anya VIP
hahaha vilken härlig berättelse. Den skulle du kunna skicka in till en tidning. Så bra!
2019-08-20

  Olof Lagerhorn VIP
Underfundigt. Ja, humor bygger mycket på missförstånd.
2019-08-20

    Birgersdotter VIP
Gulligt
2019-08-19

  överlevaren VIP
Ja så det kan bli, rolig missuppfattning!
2019-08-18

  Lehva VIP
En så charmig och humoristisk text. Bravo.
2019-08-18

  ULJO
Härlig humor kring barns kommunikation.
2019-08-18

  Jörgen Jalmo
Sött!
2019-08-18

  Rise Little One
Söta och roliga är de verkligen <3
2019-08-17

    Ken Cassel
Ett stort leende får du av mig
Fint

:-))

Kramar..
2019-08-17

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-08-17

  morgonstjärna VIP
den var jättefin fick en deja vu :D
2019-08-17

  Lasseman VIP
Ha ha vad roligt.. ja dom är goa dom små liven..
2019-08-17

  Lasseman VIP
Ha ha vad roligt.. ja dom är goa dom små liven..
2019-08-17

  Niliboy
Så rart, ja alla dessa barn som man gläder sig åt! Fint!
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP