Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspirerad av något skrev nyss. Av-delningen beror på att meningen hotade att rad-e-ras... Som du ser av vattnet är bilden tagen precis utanför staden Helsingfors i Finland. På en resa till och från, i som detta sekel.


Rick utan regel, vind utan segel




Skärmar gör mig till slav
i elektronikens vilda hav
där fastnar jag i ord
likt trassliga rep ombord
dess fladdriga segel...
...fångar mig i sitt nav




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-07 10:49



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag skulle behöva bli botad!
2019-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP