Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Serien innehåller texter som 'legat till sig' en smula och nu kommer in här och visar upp sig. En med en smula sällskap av tvenne vänner. 'Bara ett ping, som för att konfirmera, min bäste man'.


Krackelerad konst 2



'
Han såg på mig med 'skurkaktig blick'.
Senare frågade en vän,
går det att se på minspelet
vem som ser just 'skurkaktig' ut?

'Sataniskt och ondskefullt'
som spefullt flin i övertygelsen om
att intet kunde rå på den 'råe sällen'.
Till bredsidan fullt av h:n.

Till honom gick rollen, direkt.


..
Det finns inga trista uppgifter.
Det existerar ingen grå vardag.
Det som finns är känslan av
att inte ha lust och självförtroende nog
att utföra sysslan.

All känsla huserar inombords,
och kan du bara som känna glädjen i
att vara produktiv och åstadkomma
ett resultat som är 'fullgott'.

Du kan vara nöjd med dig själv,
som om du arbetade för egen vinning.
Vilket ett arbete brukar bjuda en,
sjung högt över att du gör något
som är bra för din egen del,
om än du skrubbar just rent.


...
Exempel på
al ter nativ stav ni ng.

Olyxfall i m'bete
eller lyxfall...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-06 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP