Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text siista texten påpoeter. Av fulbergarn. (Jaså var det bara semester... blev verkligen aprillad av er där. Kanske en lång du alltså sjunger din sång, än en gång...)


Kritik på en text (1875) på rim sex




Det är med i sinnet sorg,
jag tar farväl av er borg,

den som er just har tjänat,
där skriftställare stundom tränar,

att vässa sin penna och sudd,
det som så har en personlig udd...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-26 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP