Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mona hoppas på att det finns en framtid. Innan hon blev gravid var det ibland något gäng med tjejer eller killar som 'ville ha det litet roligt' och hon var utsedd till att underhålla dem. Hon såg till att de fick uppsöka sjukhus då och då.


Mona har 'en bulle i ugnen'





Jag ser det jag vill se,
jag ser det jag orkar se,
jag hör det jag kan höra,
jag läser det jag kan eller vill läsa.

Finns det mera?
Säkert.
Bara att ett jag 'kan bli mätt',
även om det inte är just mat.




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-08 12:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Aj aj, det bultar
och bankar
i magen. .."
Det mesta går
Ju igen här i
världen. ..
;)




2019-07-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP