Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enligt ett par i England på femtiotalet, de var lektorer eller kanske professorer, författare och 'tänkare' i vilket fall, påstod att det egentligen inte är någon större skillnad på människor. De flesta förälskar sig i någon som redan är kär i någon.


Något litet om kär lek (tidigt försök att skriva)




Måns påstår sig älska Eva
trots han mest förälskad är
så vill han upp livet leva
men livet blir en chimär

Eva som förälskad i Anders
och kärlek för det kallar
trots han kan dra åt fanders
som ränner efter fånskallar

som mest åt killar fnissar
ej vågar stå för åsikter
på andras känslor gissar
och låtsas ha sina plikter

medan Anita Måns illa gillar
och någon för sig själv just går
så är det med tjejer o killar
det förändras inte stort år för år


(Texten är från när lodjuret var i början av sitt skrivande, på rim. När det framstod som viktigt att utveckla berättande rim.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-07-10 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP