Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texterna är hämtade ur mitt 'rödgula' häfte. Så härligt opublicerat ännu. Orsaken till att jag sätter in texterna här, i omvänd ordning, från 124 ner till ett, istället för som vanligt 1 och uppåt. Beror på att det så roar mig, omväxling förnöjer.


(nr 100 av 124) Stora famnen




Ser hur han som ledigt vann stafetten
tar emot applåderna och blombuketten
petar smått försagd i huvudrätten
väntar spänt förtjust på efterrätten

Karin klappar honom ömt på armen
som han vilar trött på stolskarmen
där flickan nu i dess närhet vilar barmen
han reser sig ur stolen
går att tömma tarmen

svetten på hans kinder rinnligt
det var om dagen värmen sinnligt

står han böjd och tvättar händer
sedan går han och möter en i sänder
gästerna och flickorna i dörren vänder

flickorna ser på hans kalufs
bröstkorg och muskulösa länder
mot sin flicka han huvudet även vänder
visar henne friska, vita tänder
glädjens tårar på kinder ritar ränder

av barnen möter han vid
brasans eld stora famnen
så sälla av segern
som han 'rott' i hamnen


(Bilden är tagen i 'min lilla täppa'.)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-27 19:40



Bookmark and Share


  Nanna X
Fint rimmat!
2019-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP