Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att se om det även gick att skriva, om ej helt rent enligt stomme och regler skapat, mera som känt inombords och sedan med ett glas kallt firat samt upp rapat... Vilt det kan gå till även ibland på när odlat land...


Dagens usla Limerick





De ej en lös skruv har i Östhammar
där de dock har (våg-)kammar
en slags mer låga hus
i vilka det väl förekommer bus
där kärlek mellan busar dem rammar




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-28 14:31



Bookmark and Share


  limerick
Perfekt med en kylslagen dikt i denna högsommarvärmen. Har själv just
lagt in en repris om en törstig snöleopard.

2019-07-28

  Nanna X
Svalkande med is i sommarhettan.
2019-07-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP