Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texterna är hämtade ur mitt 'rödgula' häfte. Så härligt opublicerat ännu. Orsaken till att jag sätter in texterna här, i omvänd ordning, från 124 ner till ett, istället för som vanligt 1 och uppåt. Beror på att det så roar mig, omväxling förnöjer.


(nr 99 av 124) Ritten






Paranoian rider min shetlandsponny
jag vill sitta med
men min syster säger man måste ha mod
och det äger bara paranoian

så jag går ut på vinden
i min pappas hus
och ropar på modet
att komma in

för det är kväll
och mörkret faller på
jag vill rida min vildhingst
men syster säger man måste ha ord
och det har jag inga än

som gör jag om igen
spelar hästen så stor roll
i min invärld
vad gör de om jag försöker
rida min häst ändå
men syster säger man måste ha
och det måste man tro på

paranoian rider min vildhingst
rider hästen min bättre än jag
jag ropar på den att stanna
jag ropar, men den stannar ej
jag vill höra, kunna orden, ha modet
men syster säger man måste ha
och det kan jag inte tro än




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-29 12:45



Bookmark and Share


  Nanna X
En vild och väl varierad ritt.
2019-07-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP