Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kunde inte hitta någon passande bild på en knöl, så fruktsamheten kommer väl här till som godo. Plitade ner den alldeles nyss, i förgäves väntan på vänan kyss, plötsliga utbrott av kärlek är då sälla som synta, sällsynta liksom.


En litet smått erotisk udd på rim





En del skådespelare är verkligen 'fula',
men har en man i byxan en bula,
kan hans talande o synliga talang,
slå an på en hel som falang,
få den att nog plötsligt bröla,
blott den först fått för sig att 'öla'...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-31 18:49



Bookmark and Share


  Lili B
Hahaha fantastisk ju! Sjukt befriande! XD
2019-08-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP