Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Karaoke

Spänning och iver
Timmar av förberedelse
Ett rus
En osäkerhet
En öl och flera därtill
Jag behöver det inte
Men jag vill ha det
Höjer känslan
Känner det inom mig
Vågar släppa ut mer
Är i mitt rätta jag
Men samtidigt vill jag mer
Vill våga mer
Ge mer
Få mer
Känna mer
Vill utveckla
Brinna
Falla men samtidigt stå kvar
Stå stadigt
Från början till slut




Fri vers av MissCaylin
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-05 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin