Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har alltid drömt om att flyga

men jag skulle nöja mig
med några fjärilar i magen

så att det blev lite lättare
att gå




Fri vers av Tav
Läst 722 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-28 19:48



Bookmark and Share


    imnotfinished
Så himla bra och fint.
2009-09-23

  Caprice! VIP
Fjärilar i magen kan användas till mycket - oftast till nervositet.
Tack för ditt nyskapande tips! Och för det härliga skratt du gav mig.
2009-03-31

  elinli
älskar hur rubrik och text blir så fint tillsammans.
rubriken har för en gångs skull en mening och är inte bara en upprepning från dikten eller något liknande.
som sagt, bra fjärilar!
2006-08-07

  Talema
Tove, jag och Annika har just kommit fram till att du måste vara med i mitt och Annikas popband (vi ska ha ett till band, med typ crille och anders kanske). Vi ska sjunga på engelska och det här ska bli en del av vår bästa låt.

Fast ja, du får ju tycka nåt själv också ^^
Vi är för demokrati
2006-08-01

  Talema
Du är alltid så myspysig Tove.
Jag älskar den här.
2006-07-25

    ej medlem längre
Mycket bra,
2006-06-30

    sammyboy
haha ;) sjukt fin dikt :D
2006-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tav
Tav