Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vänner?

Jag har gett så mycket
Men fått så lite tillbaks
En del fanns men bara lämnade
Vad var jag för dem?
Ibland en förklaring
Men fortfarande massa obesvarade frågor
Ibland bara tystnad...




Fri vers av MissCaylin
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-14 16:01



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
har själv få vänner och vi hjälper varandra i vått och torrt tacksam när jag läser det här sorgliga

det tar tid lära känna..det fordras lite arbete ingen behöver vara ensam om en inte vill..

2019-08-15
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin