Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på tal

 

 

De två 3-åringarna lekte på gården. Den ene
va lite elak och kastade sand på den andre.
Till slut knuffade han även till den andre,
så att han ramlade och slog sig.

Då var det dags att sära på dem. Jag lyfte
upp och tröstade den som hade slagit sig.
Sedan tog jag den andre i knät och pratade
en stund med honom. Jag avslutade det
hela med att säga:

-" Jag tycker inte om det du gjorde, men jag
tycker jättemycket om dig."

Då tog han nappen ur munnen och svarade:

-" Bra sagt!"

 

 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av ResenärGenomLivet
Läst 351 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-10-11 12:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Ha ha ja barn kan vara som här, men man får hoppas att man har kärlek att ge dem i alla fall!
2019-10-21

  Lars Hedlin
Härligt ändå!
2019-10-18

  Solstrale VIP
;D kul!

...men ibland är de försagda de kloka...
2019-10-18

  bittemi VIP
Vilken äkta, härlig kommentar
2019-10-13

  Ingemies. Blandning
Ja, barn kan ge svar på tal. Påminner om min dikt om " katten med inbyggd fläkt"
2019-10-13

  Anya VIP
hahaha Vilken härlig kommentar. Ler när jag läser. Komprimerat med mycket innehåll.
2019-10-13

    Ken Cassel
hihihi

`Ler sött´
2019-10-12

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande klokskap från er båda.
2019-10-12

  överlevaren VIP
Pedagogisk handling av dig och vilken klipsk liten kille.
2019-10-12

  Fem hjärtan VIP
Så rätt och riktigt sagt och lilla killen förstod..Härlig text!
2019-10-12

  StinaJ VIP
Underbara barn som förgyller vardagen. Tack för en härlig solskenhistoria.
2019-10-11

  soligajag_1 VIP
Vilken rolig lite kille , "ler"
2019-10-11

  Jörgen Jalmo
Lärorik text! Bra.
2019-10-11

  Bibbi VIP
Applåd!
2019-10-11

  the wildcat VIP
så fint gjort av dig,,och ett så förnuftigt svar.
2019-10-11

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för din fina berättelse! Det var fint sagt av både dig och honom!
2019-10-11

  Marita Ohlquist VIP
En klok liten kille, han förstod vad du sa.
2019-10-11

  ULJO
Så underbart agerat
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet