Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal text jag skrev som jag ville publicera här.


15 augusti 2010

Dyrbara pärlor tappar sin glans, hur många chanser är man egentligen värd att få? Den brännande kolen påminner en när man trampar på sina misstag, aj vilken smärta en tidigare vilja kan skapa, man måste se bakom sina önskningar, för rätt som det är tappar vi våran säck, säcken med alla guldklimpar...





Fri vers av MissCaylin
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-18 10:36



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
den har var riktigt bra, misstag gör alla ingen är ofelbar :)
2019-08-18
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin